Slider 1

Betrouwbaar

Professioneel & ervaren in het vak

Slider 2

Zakelijk

Zorgeloos van A naar B en verder

Slider 3

Wagenpark

Smaakvol, luxe en onderhouden

Alles wat u mag verwachten van uw vervoerspartner en meer

Radema Chauffeursdiensten staat bekend als een betrouwbare vervoerspartner binnen het executive persoonsvervoer (ook wel VIP vervoer).

Door de hoge kwaliteit van zowel onze chauffeurs als van onze dienstauto’s, onderscheiden wij onze diensten bij Radema Executive Car Service van de reguliere taxi.

Wij zijn flexibel inzetbaar voor ritten binnen én buiten Nederland. Wanneer de gelegenheid er om vraagt,

staan onze getrainde VIP-chauffeurs u graag bij met het vervoeren van uw VIP’s. Wij het vervoer, ú de credits. Niet meer dan normaal bij Radema.

Diensten

De wagens van Radema Chauffeursdiensten zijn geselecteerd op comfort en betrouwbaarheid. Alle wagens zijn voorzien van praktische luxe zoals wifi en onboard telefoons, zodat u ook in de tunnel gewoon bereikbaar bent. Ontdek de wagens die voor u klaar staan.

Gekwalificeerd personeel

Onze chauffeurs zijn professionals. Ze zijn allen bezit van meerdere chauffeurs diploma's. De chauffeurs van Radema zijn discreet , representatief én staan voor u paraat.

Onboard gemak

Wanneer u gebruik maakt van de diensten van Radema Chauffeursdiensten, zorgen wij er voor dat u of uw gast niets te wensen overhoud. Van wagen tot aan personeel is ingericht voor uw gemak.

24/7 support

Dag en nacht bereikbaar, de hele week door, elke maand van het jaar. Wij nemen het begrip "24/7 support" letterlijk. Onze chauffeurs, wagens en support staan altijd voor u paraat.

Wifi

Bij Radema Chauffeursdiensten hoeft u zich enkel bezig te houden met uw eigen zaken. Onze wagens zijn allen stretched en voorzien van WIFI, waardoor u met gemak uw werkzaamheden kunt voortzetten onderweg.

Uw tijd is cruciaal

Bij Radema begrijpen we hoe belangrijk het is dat u op tijd op de plaats van bestemming aankomt. Onze chauffeurs nemen zo ook de tijd om op u te wachten, terwijl u in uw afspraak zit. Wij zijn punctueel en doen er alles aan om u op tijd te laten zijn.

Betrouwbaar & professioneel

Al onze chauffeurs hebben meerdere certificaten en vakgerelateerde opleidingen. Bij Radema Chauffeursdiensten is het vanzelfsprekend dat uw chauffeur professioneel, discreet, klantgericht en ervaren is.

Even voorstellen

Bij Radema Chauffeursdiensten vinden wij ons personeel meer dan belangrijk. Zij zijn de motor van het bedrijf. Zij zijn ervoor verantwoordelijk dat u comfortabel en op tijd aankomt op uw plaats van bestemming. Alle chauffeurs van Radema Chauffeursdiensten zijn volledig gediplomeerd en voorzien van aanvullende certificaten.

Custom Image

Dennis Radema is eigenaar van Radema Chauffeurs.
Tevens is Dennis Radema zelf ook een professioneel
directiechauffeur in bezit van alle benodigde rijopleidingen,
waaronder CCV-D1 en CCV-D2.

Functie:

Chauffeur / eigenaar

Expertise:

Directie/security chauffeur

Ervaring:

25 jaar

Wagenpark

De wagens van Radema Chauffeursdiensten zijn geselecteerd op comfort en betrouwbaarheid. Alle wagens zijn voorzien van praktische luxe zoals wifi en onboard telefoons, zodat u ook in de tunnel gewoon bereikbaar bent. Ontdek de wagens die voor u klaar staan.

Specificaties

Het duurzame en luxueuze wagenpark van Radema Executive Car Services
bestaat o.a. uit 2 nieuwe, verlengde Audi's A8L.
Deze wagens zijn uitgerust met diverse voorzieningen om de reis voor u
of uw gasten zo comfortabel mogelijk te maken.Zo kunnen de passagiers o.a.
gebruik maken van een draadloos internet netwerk (WIFI).
Deze verlengde executive uitvoeringen van de Audi A8 Limousine is de aangewezen
wagen om reis zorgeloos te voltooien.

Tevens rijden wij met de volledig electrische Audi e-tron. Voor grotere gezelschappen hebben wij een Mercedes V-klasse (6 pax) in ons wagenpark, alsmede een VW Caravelle (8 pax)

Referenties

De vele referenties waarnaar Radema Chauffeursdiensten inmiddels kan verwijzen zijn afkomstig van vele zakelijke, overheids en semi-overheidsrelaties, zowel nationaal als internationaal. Met trots zouden wij u een overzicht willen geven van onze referenties, echter met nog meer trots willen wij onze ideeën omtrent discretie presenteren. Alle zaken zoals gespreksonderwerpen, personen, ophaaladressen etc. die ons of onze medewerkers ter ore of onder ogen komen, zullen ten alle tijden met het volste vertrouwen en volledig discreet worden behandeld. Alleen dan kan er volgens ons sprake zijn van een gezonde vertrouwensbasis.

Contact formulier

Zoekt u een professionele chauffeur en een limousine die niets te wensen over laat?
Radema Chauffeursdiensten staat voor u klaar.